Стартира новият фен сайт на "Новите съседи" в България

Ето, че най-сетне дойде времето да стартираме новия български фен сайт на "Новите съседи". Тук ще пускаме всички най-интересни новини за сериала, за самите герои, новите епизоди и всичко друго, свързано със сериала. Естествено, ще има ежедневни анонси за епизодите, които се излъчват в момента, коментари и обзори на всеки нов епизод и нов сезон на сериала. Сайтът разполага и с ексклузивни видеоклипове от снимачната площадка в Монтепинар. 

Администратор и основател на сайта е Кристиян Христов, а партньори са най-добрият сайт за телевизия в България – TelevisionBG и фен страницата на "Новите съседи" във Facebook. В нея ще се публикуват както новините от сайта така и ексклузивни снимки и материали. Бихме искали да Ви напомним, че и фен сайтът, и Facebook страницата се администрират от фенове на "Новите съседи", които по никакъв начин не са свързани с екипа на bTV.

Надяваме се сайтът да Ви хареса! Също така не се колебайте да коментирате, харесвате, споделяте и гласувате – точно затова в края на почти всяка страница има бутони за споделяне и полета за коментиране. 

Очакваме Вашите въпроси и предложения за сайта по всяко време на имейл адрес television.bulgaria@gmail.com.

Коментари